Hmm.mmm..ngkorang ingat lagi tak ngan cerita Awek Mat salleh,Gersang,PJK and Lucky Boy?..okey,la ni aku nak cerita lain dari yang lain sikit.. Citer dia cam nih..aku selalu ikut sedara aku berubat secara tradisional kat Perlis dgn satu orang tua yang aku panggil Tok Chik.dier nih macam macam...

Tak payah le aku cerita intro nye yang panjang lebar. Di ringkaskan cerita aku memang dah lama stim dengan adik ipar aku. Adik bini aku yang bongsu. Aku stim ngan dia sejak dari aku mula kenal bini aku lagi. Masa tu dia pun masih sekolah...

Peristiwa nie berlaku lebih kurang 3 tahun lepas masa tu aku bekerja sebagai PRO disebuah syarikat swasta. Aku ada kenal ngan sorang awek nie nama dia Rina. Dia nie kembar adik dia lina. Tapi aku rapat ngan rina nie. Satu hari tuh aku ajak dia...

Setelah berulang kali aku bersama isteri boss aku. 1 minggu boss aku cuti, dan aku bersamanya 5 hari. setelah boss aku balik dari sabah aku cuba curi2 masa bersama nya.. saling mengingini.. saling inggin mengecapi kesedapan.. dan aku percaya dia amat berpuas hati pada aku.. cuma...

Umur aku pada masa itu baru 12 tahun, bab main sex ni memang aku bangang.. sebab masa tuu aku langsung tak ada pengalaman mengenainya.. Aku selalunya suka berkawanpun dengan kawan lelaki. tu sebabnya bila kawan-kawan aku cerita bab memantat ni aku cukup malu, sensetif, segan tambahan...

Ni pengalaman pertama gue gituan. Lumayan asik lah. Kejadiannya di Kyoto, Jepang, waktu gue mau cari sekolah. Di sana gue nginep di rumahnya adik nyokap (nyokap gue orang jepang). Waktu pertama kali gue datang ke sana gue di kenalin sama istrinya om gue, namanya Atsuko....

Emph..banyak yg aku bca dlm website nie..dan aku pun rsa terpanggil utk berkongsi pengalaman dengan korang..Aku ni sdrhana jer orgnyer..x lar secantik mner pun, cuma, aset aku yg paling penting, breast aku yg saic 36C dan punggung aku yg lbih kurang saiz '40'...

Apa yg akan korang baca ni adalah pengalaman aku untuk kali pertama.Yg menjadi mangsa nya adalah kakak kandung aku sendiri.Ceritanya berlaku pd thn 95 semasa kedua orrg tua aku pergi menunaikan haji. Aku merupakan anak kedua dr dua org adik beradik.Bapak aku seorang pesara tentera dan...

Melissa baru saja memeriksa anak-anak untuk memastikan mereka tertidur. Lagi pula, baby sitter yang berusia lima belas tahun itu tidak ingin anak-anak lelakinya melihatnya ketika dia duduk untuk bersantai dan menonton rekaman porno. Saat itu pukul 11 ​​malam dan Mrs. Collins mengatakan mereka tidak akan...

Peristiwa ini berlaku pada suatu petang semasa aku mencari kambing bapa aku hilang sekor. Hari itu pun gelap nak hujan semasa aku sampai dibelakang rumah Makcik Bibah hujan pun turun dengan lebatnya. Aku yang tiada pilihan terpaksa berteduh dicucur atap sebelah bilik mandi makcik Bibah.Sebenarnya...

Hans berasal dari Jerman. Dia punya urusan penting dengan firma saya dan dia tinggal di rumah saya selama beberapa hari di kota. Carrie, istri saya, dan saya membawanya keluar untuk makan dan kemudian pergi ke klub malam. Carrie selalu memiliki sedikit masalah minum dan dia...

Aku amat suka tentang sex khasnya perempuan yang berumur. Takdir aku melanjutkan pelajaran di IPTA. Masa hari pertama agak boring pasal kami tension dengan aktiviti kolej. Masuk minggu pertama ,kami diperkealkan dengan pensyarah kami dan bermulalah hari yang menyeronokan dalam hidup aku pasal dapat pensyarah...

Helen Baxter merasa gugup karena menemui dokter itu. Dia biasanya tidak akan menemuinya, terutama karena dia tidak sakit seperti itu, tetapi dia khawatir dan gugup sepanjang waktu. Dia duduk di depannya, dan menjelaskan bahwa dia belum tidur nyenyak sejak suaminya dikirim ke Irak. Dia mengkhawatirkannya...

Kadang-kadang seronok jugak teringat zaman sekolah dulu. Ramai kawan, enjoy dan paling best ada boyfriend (BF). Tapi BF aku ni jenis yang lain sikit. Sebab dia ni laki orang. Aku kenal dengan dia masa tingkatan 3. Masa tu kenal gitu-gitu je. Tapi lepas aku naik...